S’ha celebrat el XII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

A partir del 8 de març del 2016 es van celebrar els quarts de final, que van acabar el 28 d’abril. En total aquell curs se’n van fer quaranta-vuit. En els quarts, els centres educatius van presentar públicament els seus representants: 2.185 alumnes, procedents de més de 700 escoles i instituts, van llegir els textos proposats des dels escenaris de pobles i ciutats de tots els racons de Catalunya.

Els finalistes van participar en una de les set semifinals que es van celebrar durant el mes de maig arreu del territori.  Els millors lectors i lectores de Catalunya van tenir cita a la final del Certamen, el 31 de maig del 2016, al Teatre Nacional de Catalunya.

La Fundació Enciclopèdia Catalana va obsequiar tots els alumnes amb dos llibres i un diploma personalitzat. Certamen de Lectura en Veu AltaSi voleu saber-ne més podeu consultar l’agenda i la web del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

 

×