GÈNERE: Assaig i divulgació
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 192
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375835
PREU: 17.31€ / 18€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Alba Alfageme

Quan cridem els nostres noms
Guia per l'autoconsciència i resiliència feminista

Sinopsi

Patriarcat i feminisme al segle XXI.

Una obra clara i directa, basada en casos reals atesos per l'autora, sobre les conseqüències psicològiques que té el patriarcat en les dones, i que ofereix eines per alliberar-se d'aquesta càrrega. Alguns dels temes que l'autora tracta són: el #MeToo i el #cuéntalo, l'aquelarre de la culpa, la hipersexualització dels cossos, la perversió del missatge, el purple washing, la identitat i la interseccionalitat, l'autodefensa feminista, les cadenes d'or i el món dels poderosos, la sororitat o el cercle de les dones, entre altres.

Amb il·lustracions de Nirvana Jiménez.

Sobre l'autor/a

Alba Alfageme és psicòloga especialitzada en violència sexual i processos de victimització. Ha col·laborat amb diverses ONG en l'àmbit dels drets de les dones i concretament en la lluita contra la violència masclista i sexual en diferents indrets del món, com el Salvador, Brasil i Índia entre altres.

Ha treballat al Departament d'Interior coordinant polítiques públiques de seguretat en l'àmbit de l'atenció a les víctimes. Imparteix docència en diferents graus i màsters universitaris en l'àmbit de la victimologia i l'atenció psicològica en situacions d'emergència.

És supervisora de diferents equips de professionals que treballen en l'àmbit de la violència i consultora en temes de gènere.

Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació i participa en col·loquis o jornades impartint conferències.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×