GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.3 x 23 cm.
PÀGINES: 336
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868079
PREU: 19.23€ / 20€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2019
TRADUCCIÓ: Scheherezade Surià

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Dan Mooney

L'inesperat final del senyor Monroe

Sinopsi

Quan penses que tot ja ha passat, la vida et regala una última i gran aventura.

En Joel viu a la residència d'avis Hilltop, i l'odia amb tota la seva ànima. De fet, només hi ha una cosa que odiï més, i és que li diguin què ha de fer i quan ho ha de fer. Quan ha de menjar, quan és hora d'anar-se'n a dormir, quan ha de prendre's les pastilles... Amb el seu nou company d'habitació, en Frank, un actor de telenovel·les retirat, emprendrà l'aventura més singular: la de posar fi a la seva vida d'una manera digna. En el transcurs d'aquesta missió suïcida, en Joel i en Frank descobriran que potser mai no és massa tard per experimentar la màgia dels primers moments, i és que quan penses que tot ja ha passat, la vida et regala una última i gran aventura.

«L'inesperat final del senyor Monroe és una història sobre la pèrdua, la soledat i l'aïllament dels nostres avis i la por a l'arribada del moment final que ens preocupa a tots. També és un llibre sobre l'amistat, la solidaritat, i sobre saber que encara tenim moltes més oportunitats per ser feliços de les que pensem», Dan Mooney

Sobre l'autor/a

Dan Mooney és escriptor, controlador aeri i director de cinema amateur. És un gran amant del teatre, del rugby i dels gats. Als 10 anys va publicar la seva primera peça de ficció per a un diari local i des d'aleshores no ha parat d'escriure. És autor de Me, Myself and Them (2017).

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×