GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13.1 x 21 cm.
PÀGINES: 114
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868017
PREU: 13.94€ / 14.5€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2019

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Berta Jardí

L'home del barret

Sinopsi

Des que Joan Miró el va pintar l'any 1918, el quadre es va dir successivament El xofer, L'home del barret, Le chauffer i Man with a derby. Ara és Portrait of Heriberto Casany i es troba exposat al Kimbell Art Museum de Fort Worth, Texas. Però quina és la història d'aquest quadre? I la de l'Heribert Casany, l'home del retrat?

A partir de records familiars, l'autora traça la vida del germà de la seva àvia, protagonista d'aquesta novel·la, un testimoni marcat per la història i pels convulsos anys trenta, però, sobretot, per l'amistat que el va lligar a Joan Miró. El retrat que aquest li va fer estava destinat a sobreviure'l, i a rescatar-lo de l'oblit del pas del temps.

Una història que ens recorda com d'extraordinàries poden ser les vides normals.

Sobre l'autor/a

Berta Jardí (Barcelona, 1956) és l'autora del recull de contes Carnaval (1986) i les novel·les La portentosa vida del sastre Bariloche (2011), Un concert memorable (2014) i d'altres narracions que s'han publicat en suplements literaris de diaris i revistes nacionals i dels Estats Units.

A banda de la seva dedicació a la literatura, ha treballat sempre en diferents entitats socioculturals en temes de gestió i comunicació.


Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×