GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.2 x 23 cm.
PÀGINES: 600
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868864
PREU: 20.1€ / 20.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Pere Guixà

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Men Marías

L'última coloma

Sinopsi

El passat mai no oblida i, ara, busca venjança.

La Patria i el Sacha investiguen l'atroç assassinat de la Diana, una adolescent que va ser trobada per uns nens que jugaven a la vora de la casa de la Mongoli. El cos despullat de la jove té els pits extirpats i els llavis vaginals cosits. Dues ales emplomallades sobresurten dels omòplats de la víctima. Aquesta és l'escena del crim. Aviat l'assassinat de la jove serà de domini públic, i es coneixerà la víctima com «la Coloma».

La Diana ha estat la primera víctima, però no serà l'última. La policia ha de treballar a contrarellotge per capturar l'assassí abans no comenci el carnaval de Cadis. No aconseguir-ho pot derivar en el caos i en una veritable carnisseria. La pressió sobre totes i cadascuna de les persones que habiten Rota es fa palpable. Records d'altres temps, històries que no havien de tornar mai més comencen a sortir a la superfície. Els assassinats del 2019 tenen una estranya relació amb uns fets que ocorregueren durant la dècada dels anys cinquanta a la base militar de la ciutat.

Sobre l'autor/a

Men Marías (Granada, 1989) es va llicenciar en Dret i va exercir d'advocada des dels 23 anys. Es va especialitzar en el sector mercantil. Com a escriptora, va debutar amb la novel·la Pukata, pescados y mariscos, que va ser premiada amb el premi de novel·la Carmen Martín Gaite 2017, i un accèssit al premi Torrente Ballester 2017. En el gènere del conte, ostenta un total de 28 mencions de guanyadora i finalista en diferents certàmens literaris espanyols i internacionals. Exerceix com a crítica literària per al diari Granada Digital, on publica una columna setmanal que gaudeix de molt bona acollida entre els lectors. A més, és tutora de tècnica literària, novel·la negra i poesia a la seva ciutat.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×