Pàgina Catàleg Univers - Grup Enciclopèdia

GÈNERE: Àlbum il·lustrat
ENQUADERNACIÓ: Cartoné
MIDES: 17 x 23 cm.
PÀGINES: 150
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375026
PREU: 20.1€ / 20.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020


COMPRAR

Paula Bonet Herrero

Heroides
Cartes de les heroïnes

Sinopsi

Cartes escrites des del més profund dolor. Protagonistes llegendàries, reines i nimfes del món mitològic ens fan arribar, en forma de carta, el dolor provocat per la traïció, l'abandonament i la rancúnia. En una mostra més de l'exaltació de la feminitat en el món clàssic, aquestes heroïnes intenten amagar l'autèntic desconsol que senten per haver estat abandonades pels amants i marits que els van jurar amor etern. Però ho fan a través de la ràbia i la fúria de les seves paraules. Són protagonistes que es converteixen en escriptores. És el dolor qui parla amb un discurs tràgic ple de passió.

Edició de luxe del clàssic d'Ovidi il·lustrada per Paula Bonet, una de les artistes més reputades del moment.

Sobre l'autor

Paula Bonet (Vila-real, 1980) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, completa la seva formació a Santiago de Xile, Nova York i Urbino. Ha realitzat exposicions a Barcelona, ​​Madrid, Porto, París, Londres, Bèlgica, Urbino, Berlín, Santiago de Xile, València, Miami i Mèxic.

La seva obra, carregada de poesia i bolcada en les arts escèniques, la música i la literatura, culmina en la publicació de diversos llibres dels quals és autora tant del text com de la imatge: Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End (Lunwerg , 2014), 813 (Bridge, 2015) i La Sed (Lunwerg, 2016) són els seus treballs més coneguts, tot i que també ha publicat Quema la memoria (Lunwerg, 2017), Escribe con Rosa Montero (Alfaguara, 2017), Por el olvido (Lunwerg, 2018), Roedores. Cuerpo de embarazada sin embrión (Literatura Random House, 2018) i El año del pensamiento mágico (Literatura Random House, 2019).

L'octubre de 2018 va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana sent guardonada amb la Medalla al Mèrit Cultural.

També podria interessar-te

Púding de Nadal

Nancy Mitford\Jacobo Muñiz (il·lustr.)

Més informació


×