GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 336
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868437
PREU: 19.23€ / 20€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020
TRADUCCIÓ: Esther Roig
Amb el suport de:

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Anna Hope

Expectatives

Sinopsi

Una evociació poderosa de l'amistat femenina.

Una història d'amistat entre tres amigues que reflexionen sobre els seus èxits i els seus fracassos.

La Hanna, la Cate i la Lissa són joves i inseparables. Al Londres dels anys noranta comparteixen un mateix món i una mateixa manera d'entendre la vida, plena d'art i solidaritat, d'amor i de festa, però, sobretot, comparteixen la promesa, sempre en l'horitzó, del que encara ha d'arribar. Deu anys més tard, cap d'elles no és on havia imaginat que seria. Immerses en relacions sovint massa complicades, poc realitzades professionalment, sempre observant la vida dels altres, com si les seves no tinguessin prou valor, i amb una pregunta de fons que es va repetint: per què no poden ser felices amb la vida que tenen?

Expectatives ens parla de la complexitat de les relacions interpersonals, dels alts i baixos de l'amistat. Parla de la dificultat, per a la dona d'avui, de trobar el camí com a mare, filla, esposa o, simplement, dona lliure en una societat que, sovint, es resisteix al canvi.

«He sentit que coneixia aquestes dones com si fossin amigues meves.» Rachel Joyce, autora d'El pelegrinatge insòlit de Harold Fry

«Boníssima. Una història del "que van fer a continuació" els personatges d'una novel·la de Sally Rooney.» Sarah Franklin

Sobre l'autor/a

Anna Hope (Manchester, 1974) va estudiar a Oxford i a la RADA. És autora de dues novel·les de gran èxit que han estat traduïdes a desenes d'idiomes, The Ballroom i Wake. Expectatives és el seu debut en la narrativa contemporània. Actualment viu a Sussex amb el seu marit i la seva filla.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×