GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.3 x 23 cm.
PÀGINES: 336
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375033
PREU: 20.1€ / 20.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Teresa Graells
Amb el suport de:

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Stephen Spotswood

Els morts no enganyen

Sinopsi

Trets, sang, morts i grans dosis de riure: tots els ingredients d'una novel·la clàssica de misteri. Primer títol d'una sèrie ideal per als fans d'Agatha Christie i Sherlock Holmes.

La Will Parker fa tres anys que és ajudant de la Lillian Pentecost, la detectiu més famosa i solvent de Nova York. Dotada d'unes habilitats úniques, aviat esdevé imprescindible en el dia a dia de la Lillian. A primera vista el cas dels Collins sembla un assassinat més de l'alta societat. Però tot es complica i sense saber com, la Will passa a ser la principal sospitosa. La Will haurà de calcular molt bé els seus moviments, si vol seguir viva, i tenir l'oportunitat de succeir la Lillian Pentecost.

Sobre l'autor/a

Stephen Spotswood és un dramaturg que ha rebut la consideració del públic i la crítica nombroses vegades. La seva trajectòria professional ha estat reconeguda amb diversos guardons de prestigi. Passa la major part del temps creant trames per a les seves obres, però quan no és així, treballa com a especialista de xarxes socials, periodista mèdic i pare d'un nen incansable de tres anys. Els morts no enganyen és la seva primera novel·la. La primera que inicia la sèrie de la detectiu Lillian Pentecost.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×