GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 192
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868512
PREU: 20.19€ / 21€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020
Amb el suport de:

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Rebecca West

El cor de la nit

Sinopsi

Segona part de la trilogia de La família Aubrey, una aproximació privilegiada a les primeres dècades del segle XX.

El cor de la nit, com l'anterior, La família Aubrey, s'endinsa en la vida d'aquesta família tan especial. En la vida de cadascun dels seus membres, que intenten trobar el seu lloc en un món canviant i que, potser, mai més no tornarà a ser el mateix. Perquè la gran ombra de la guerra s'allarga sobre Europa com una catàstrofe anunciada.

Personatges inoblidables, un sentit de l'humor purament britànic, i una gran veu narradora, fan d'aquest llibre una obra mestra del segle XX.

«Un dels millors llibres del segle XX.» Alessandro Baricco

«Rebecca West va ser un dels gegants de la literatura anglesa del segle XX. Ningú com ella va saber utilitzar una prosa tan enlluernadora, capaç de captar la naturalesa canviant de l'ésser humà i la realitat que l'envoltava amb tanta intel·ligència.» The New Yorker

«Una pionera: escriptora, pensadora i defensora de la sexualitat femenina.» The Guardian

«Fins i tot els més lectors tindran dificultats per recordar una història més commovedora, tendra i tan ben escrita.» The New York Times

Sobre l'autor/a

Cecily Isabel Fairfield es va donar a conèixer amb el pseudònim de Rebecca West, nom d'una heroïna d'una novel·la d'Ibsen. Amiga de Virginia Woolf i Doris Lessing, també va mantenir una relació sentimental amb H.G. Wells, amb qui va tenir un fill. Inquieta, rebel i feminista, Rebecca West està considerada una de les millors autores del segle XX anglès.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×