Text-La Galera, l’àrea del grup Enciclopèdia especialitzada en la creació de materials, continguts i recursos educatius en tots els formats, ha renovat el seu blog, El món a l’aula. El blog ofereix materials vinculats amb l’actualitat per fer a les aules d’Infantil, Primària i ESO. S’estructura en quatre àrees:

Ara ve… , on els mestres d’Infantil poden trobar idees i recursos per treballar amb els més petits. Un cop al mes s’hi publiquen recursos descarregables, suggeriments i idees per a l’aula, pensats perquè els més menuts siguin conscients del pas del temps i els canvis en el seu entorn: en la natura, en les festes i activitats, en el que mengen, en la roba…

Saps què ha passat, amb activitats orientades a despertar la curiositat dels nens i nenes de Primària. En aquest cas s’elaboren cada quinze dies i proposen tot d’idees per treballar un fet o esdeveniment amb els nens i les nenes a classe. Es vol acostar els petits a la informació d’actualitat i d’ajudar-los a entendre el món que els envolta.

La Notícia de la Setmana, que presenta cada setmana una notícia d’actualitat per llegir, comentar, reflexionar; amb propostes didàctiques de diferents àmbits. L’objectiu en aquest cas és ajudar els nois i les noies a desenvolupar el seu pensament analític, crític i creatiu, d’acord a la seva edat.

Finalment, el Dietari de Text-laGalera relata el més important del dia a dia de l’editorial, com la preparació de nous materials o l’assistència a conferències rellevants sobre el sector de l’ensenyament i de la comunitat educativa.

Els materials d’El món a l’aula estan elaborats per docents i editors de Text-laGalera especialistes en educació. Tenen com a objectiu acompanyar els mestres en el treball competencial, a partir de l’anàlisi de l’actualitat adaptada a cada nivell educatiu.

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×