Coincidint amb el 50è aniversari del Grup Enciclopèdia Catalana, el portal Enciclopèdia.cat s’ha renovat i ha ampliat continguts. L’usuari pot consultar la majoria de les obres de referència històriques del grup, a més de 600.000 entrades i 39.000 imatges.

La Gran enciclopèdia catalana, el Gran diccionari de la llengua catalana i el Conjugador català continuen sent de lliure accés, com fins ara.  S’hi han incorporat nous continguts prèmium, que en el futur seran d’accés exclusiu per a subscriptors. En un primer període es poden consultar gratuïtament durant 90 dies registrant-se.

Els articles d’Enciclopèdia.cat s’agrupen en quatre àrees:

1) Diccionaris

Incorpora els bilingües català-castellà, castellà-català, català-anglès manual i anglès-català manual:

Els articles del Gran diccionari de la llengua catalana incorporen l’enllaç a l’article del Conjugador català (de lliure accés) i als bilingües català-anglès manual i català-castellà (prèmium).

2) Enciclopèdies

Inclou continguts de dos tipus:

3) Obres temàtiques

Ofereix les grans obres de referència, consultables a través d’arbres de navegació propis i de la finestra de cerca.

4) Anuari 2014

D’accés exclusiu per als subscriptors de l’obra.

Està previst que Enciclopèdia.cat incorpori progressivament altres obres del fons d’Enciclopèdia Catalana, com el Diccionari català-francès, el Diccionari d’historiografia catalana i la Catalunya romànica. El portal també estarà obert a partir a la publicació d’obres de tercers.

×