Els usuaris d’Enciclopèdia.cat ja poden consultar l’Anuari 2018 d’Enciclopèdia, que recull els fets, les personalitats, els avenços científics i tecnològics, les novetats culturals i els temes de debat que han estat més presents en l’àmbit públic al llarg de l’any 2018. Els continguts de l’Anuari són de lliure accés, excepte el Balanç Temàtic, que també és de consulta gratuïta però que requereix ser-ne usuari registrat.

L’Anuari és una obra que ajuda a entendre i interpretar millor les tendències del món en què vivim, a partir de l’anàlisi que científics, acadèmics, historiadors i especialistes de les arts i les lletres fan de 40 branques del coneixement: alimentació, arqueologia, arquitectura, art, astronomia, cinema, dret, economia, ensenyament, cultura popular, història, informàtica…, entre moltes d’altres. En una època complexa i de canvis continus com l’actual, l’Anuari és un referent especialment útil i que ens pot acompanyar durant tot l’any, com ho fan els grans anuaris del món.

L’estructura de la publicació comprèn una cronologia dia a dia, els personatges destacats, els obituaris i el Balanç Temàtic, a partir de l’anàlisi que científics, acadèmics, historiadors i especialistes de les arts i les lletres fan de les branques esmentades. A més, a manera de síntesi de l’any, l’Anuari ofereix una completa Panoràmica de l’Any i Estats del Món, una secció que recull allò més important que ha passat a cada territori.

Tot i no formar part de l’Anuari 2018, n’és un complement la publicació El món en xifres, a la qual es remet a fi que es puguin consultar les principals dades estadístiques dels estats.

×