Fem aquí recull de les notícies que s’han publicat a partir de la presentació de l’edició en català i en castellà del llibre d’Andrew Keen Internet no és la resposta (Catedral). Incorporem també el vídeo d’una conferència de l’autor sobre el llibre a Londres, que podeu veure sobre aquestes línies.

Andrew Keen, autor d‘Internet no és la resposta, reflexiona i diu: “Quin hauria de ser el sistema operatiu del món aquest segle XXI? Internet. Però de moment no ho està sent. Ara per ara, internet no és la resposta.  No vol dir que no ho arribi a ser algun dia; de fet, ho ha de ser, ha de ser la resposta perquè no tenim gaires alternatives a la nostra societat en xarxa. Però, de moment, internet no és la resposta a la nostra preocupació principal: està contribuint a la desigualtat econòmica, a la crisi laboral i ha creat una economia en què ens hem convertit en producte”.

Internet no es la resposta_4RECULL DE PREMSA

La Vanguardia: “A internet només serà de franc el que no valgui res”

La Vanguardia: “En internet solo va a ser gratis lo que no valga nada”

Vilaweb:   Andrew Keen: Hem canviat la nostra llibertat per l’economia de les coses gratuïtes

El Confidencial: “Facebook es el portero de las noticias que leemos y es quien las rentabiliza de verdad”

El País: “Internet nos está volviendo más ignorantes y narcisistas”: El periodista Andrew Keen ataca en un libro las sombras de la Red, a la que acusa de favorecer desigualdad, monopolios y vigilancia”

El Correo Gallego: Internet no es la respuesta

Periodista Digital: Andrew Keen: “Amazon destruye puestos de trabajo, no los crea; en 2012 acabó con 27.000 solo en Estados Unidos”

Nabarralde:  “Andrew Keen: ‘Hemos cambiado nuestra libertad por la economía de las cosas gratuitas'”

Librujula:  Internet no es la respuesta

_ _ _

El llibre es pot adquirir a les llibreries i també en edició digital.

×