L’Acadèmia de Ciències Mèdiques ha acollit la presentació del projecte del nou Diccionari enciclopèdic de medicina (DEMCAT).  Durant la sessió s’ha donat a conèixer el nou projecte i s’ha convidat els professionals interessats a participar-hi.

Aquest nou diccionari “vol ser una eina de fàcil accés, que permeti consultar el significat dels mots més usats en salut, incloent-hi els més innovadors”. Es farà a partir de les versions anteriors del Diccionari enciclopèdic de medicina i dels diccionaris publicats pel Termcat. Es preveu que l’obra agrupi més de 70.000 entrades classificades en disciplines diferents, en un format en línia que en possibilitarà una actualització permanent.

 Nou DEMCAT

L’actualització de l’obra de referència de terminologia mèdica en llengua catalana ha rebut el patrocini inicial del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació Dr. Antoni Esteve. En el projecte hi participen  l’Institut d’Estudis Catalans, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, el Centre de Terminologia Termcat i el Grup Enciclopèdia Catalana.

(Podeu consutar els tuits que van explicar l’acte de presentació del #nouDEMCAT)

×