Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 476
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868192
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2019

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Rebecca West

La família Aubrey

Sinopsi

La vida de la família Aubrey és sempre al caire del desastre gràcies al do per a la inestabilitat de la figura paterna, en Piers, que si bé és un periodista i un escriptor de cert prestigi, també té una tendència perillosa a malgastar els diners. Tanmateix, aquesta vegada la fortuna els somriu, ja que l'home troba feina als suburbis de Londres. Sembla que això allunyarà els Aubrey, si més no per una temporada, de l'escàndol i la constant amenaça de ruïna.

A l'altra banda de la balança hi ha la Clare, la senyora Aubrey, antiga pianista d'un talent enorme, que va renunciar a la carrera professional per dedicar-se als fills: les bessones Mary i Rose, amb unes aptituds musicals que enorgulleixen la mare; en Richard Quin, el més petit, adorat per tots els membres de la família, i la Cordelia, la més gran de les filles, amb inclinacions artístiques, però en el fons massa normal... com sempre ha pensat la Rose, la veu que traça les aventures i desventures d'aquesta família singular.


«Un dels millors llibres del segle XX.» Alessandro Baricco

«Mai ningú com ella va utlitzar una prosa tan enlluernadora, capaç de captar la naturalesa canviant de l'ésser humà i la realitat que l'envolta de manera tan intel·ligent.» The New Yorker

«Fins i tot els més lectors tindran dificultats per recordar una història tan commovedora, tendra i tan ben escrita.» The New York Times

Sobre l'autor/a

Cecily Isabel Fairfield es va donar a conèixer amb el pseudònim de Rebecca West, nom d'una heroïna d'una novel·la d'Ibsen. Amiga de Virginia Woolf i Doris Lessing, també va mantenir una relació sentimental amb H.G. Wells, amb qui va tenir un fill. Inquieta, rebel i feminista, Rebecca West està considerada una de les millors autores del segle XX anglès.

Tornar al catàleg

×