Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 320
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887000
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

A.J. Liebling

Gust per París
Records d'un bon vivant

Sinopsi

L'escriptor de The New Yorker, A. J. Liebling, recorda el seu aprenentatge parisenc en el delicat art de menjar.

Cap autor ha escrit amb més entusiasme sobre el menjar que A. J. Liebling. Gust per París (1962), el darrer llibre del gran autor de Nova York, és un suggeridor relat de la seva éducation sentimentale en la cuina francesa entre els anys 1926 i 1927, quan personatges com Ernest Hemingway i Gertrude Stein forjaren la seva llegenda en els cafès parisencs. El que havia de ser un viatge d'estudis es va convertir al cap de poc en un pretext per deixar-ho tot i aprofundir en el que realment importava: el delicat art del menjar. Els restaurants propers a la ribera del Sena es van convertir en la seva llar parisenca, els perfumats vins de taula en els seus constants companys, la rica cuina francesa en tota una prova de la seva formidable gana.

Amb pròleg de James Salter.

«Una memòria de París que es llegeix amb veritable delectació.» The New Yorker

«El bon vi i la bona literatura són qüestions indissociables, i aquest llibre n'és una prova irrefutable.» Les Lettres françaises

«Una saborosa guia culinària d'un París de llegenda.» Le Canard enchaîné

«El seu testimoni de França a la dècada dels anys 20 és un regal deliciós.» Lire

Sobre l'autor/a

A. J. Liebling, nascut el 18 d'octubre de 1904, es va unir a la redacció del The New Yorker l'any 1935 i hi va contribuir amb nombrosos articles fins a la seva mort, l'any 1963.

Tornar al catàleg

×