Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 336
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375040
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Stephen Spotswood

Els morts no enganyen

Sinopsi

Trets, sang, morts i grans dosis de riure: tots els ingredients d'una novel·la clàssica de misteri. Primer títol d'una sèrie ideal per als fans d'Agatha Christie i Sherlock Holmes.

La Will Parker fa tres anys que és ajudant de la Lillian Pentecost, la detectiu més famosa i solvent de Nova York. Dotada d'unes habilitats úniques, aviat esdevé imprescindible en el dia a dia de la Lillian. A primera vista el cas dels Collins sembla un assassinat més de l'alta societat. Però tot es complica i sense saber com, la Will passa a ser la principal sospitosa. La Will haurà de calcular molt bé els seus moviments, si vol seguir viva, i tenir l'oportunitat de succeir la Lillian Pentecost.

Sobre l'autor/a

Stephen Spotswood és un dramaturg que ha rebut la consideració del públic i la crítica nombroses vegades. La seva trajectòria professional ha estat reconeguda amb diversos guardons de prestigi. Passa la major part del temps creant trames per a les seves obres, però quan no és així, treballa com a especialista de xarxes socials, periodista mèdic i pare d'un nen incansable de tres anys. Els morts no enganyen és la seva primera novel·la. La primera que inicia la sèrie de la detectiu Lillian Pentecost.

Tornar al catàleg

×