Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 320
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868734
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Miquel Esteve

El misteri d'Arthur Rimbaud

Sinopsi

PREMI MALLORCA DE NARRATIVA 2019

Després de la mort de Verlaine, el poema que li va regalar Rimbaud, La chasse spirituelle, va viatjar des de França a Reus, i de Reus a Móra la Nova, on va restar en secret sota una manisa del molí d'oli de la família dels Esteve. En Lluís Esteve rep l'encàrrec del seu avi Antoni de ser el curador secret del poema, un poema que en realitat és un grimori, com havia insinuat Verlaine amb "les agudes intuïcions psicològiques" i "estranys misticismes". En el transcurs de la novel·la descobrirem com Rimbaud va escriure el poema, i tot el seu periple.

A mig camí entre el thriller literari i la novel·la d'ambientació històrica, El misteri d'Arthur Rimbaud ofereix un seguit de capítols que el lector podrà llegir segons l'ordre que ofereix l'autor o el que ell mateix decideixi, amb un epíleg comú.

Sobre l'autor/a

Miquel Esteve Valldepérez (Móra la Nova, 1969) és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials, en l'especialitat de matemàtica financera i actuarial. Compagina l'escriptura amb la gerència d'una empresa familiar agrícola i oleícola. Ha publicat les novel·les Heydrich i les agents del saló Kitty (XXV Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, 2008), El Baphomet i la taula esmaragda (XX Premi Narrativa Vila d'Ascó, 2009), Llinatge (2010) i El joc de Sade (2013). La seva última novel·la, X, ha estat guardonada amb el Premi de Narrativa de Mallorca 2019. El jurat va destacar que era "una obra marcada pel seu caràcter hedonista, amb un bon ritme narratiu, i que incita a mantenir la resistència".

Tornar al catàleg

×