El dilluns 12 de juny del 2017 sortejarem 5 lots de premis del llibre Només seran quatre gotes. Per participar en el sorteig, cal omplir aquest formulari. La participació és voluntària, i el premi per a cadascun dels cinc guanyadors serà un lot que inclourà el llibre i el paraigua de Només seran quatre gotes.
El període de participació és de l’1 a l’11 de juny del 2017. Un cop acabat aquest termini, l’equip d’Enciclopèdia Catalana farà el sorteig per escollir els 5 guanyadors entre els participants. Una vegada fet el sorteig, enviarem un correu electrònic als premiats en què els informarem del premi, i publicarem el seu nom en aquesta mateixa pàgina.
El llibre només s’enviarà a adreces de l’estat espanyol. Dos mesos després de fer-se públics els guanyadors es donarà per caducat el dret a fer qualsevol reclamació.
El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador; si per algun motiu al premiat no li és possible acceptar-lo, s’entendrà que hi renuncia, i Enciclopèdia Catalana SLU no l’haurà de compensar.
La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri d’Enciclopèdia Catalana SLU pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció del guanyador.
Si teniu cap consulta, escriviu a: comunicacio@grec.cat.

 

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×