GÈNERE: Narrativa curta
ENQUADERNACIÓ: Cartoné
MIDES: 13.5 x 21.5 cm.
PÀGINES: 168
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868314
PREU: 17.31€ / 18€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Oriol Gil


COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Stefan Zweig

Viatges

Sinopsi

Un testimoni imprescindible de l'Europa de la primera meitat del segle XX, de la mà d'una de les grans veus de tots els temps.

Escrits durant la primera meitat del segle xx, aquests textos proven el caràcter inquiet i curiós d'Stefan Zweig, que sempre va pensar que viatjar havia de ser una aventura, un salt al buit atzarós i incert, a tot allò que ens és desconegut; una vàlvula d'escapament d'una vida que, cada cop més, s'havia vist automatitzada i reglada, desproveïda de qualsevol mena d'entrebanc. De Sevilla a Salzburg, passant per Bruges, Arle, Anvers i els jardins i horts anglesos, així com pel mític Hotel Schwert o la Foire gastronomique de Dijon, aquests escrits esdevenen una crònica sentimental del vell continent, un viatge per la seva geografia, que anticipa l'allargada ombra de la Segona Guerra Mundial.

«Vitamina espiritual necessària avui per a una Unió Europea encara afectada de post-Brexit i pandèmia.» El País

«Viatges, la quinta essència de la seva pulsió nòmada i erudita.» La Vanguardia

«Dir que alguna cosa de Zweig és vigent encara avui, vuitanta anys més tard, és repetir-se, però l'elogi és merescut i convenient.» ABC

«Stefan Zweig va plasmar com mai ningú abans l'ànima de les ciutats que va visitar.» Diario de Ibiza

«Sens dubte un dels grans escriptors europeus de la primera meitat del segle XX.» Literatura de viajes

Sobre l'autor/a

Stefan Zweig (Viena, 1881 ̶ Petrópolis, Brasil, 1942) és un dels escriptors més importants de la primera meitat del segle XX. Escriptor i biògraf, és autor, entre molts altres, de El món d'ahir i La novel·la d'escacs. La seva obra, a pesar del pas del temps, segueix suscitant l'interès de les noves generacions, i és un clàssic del nostre temps.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×