GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.5 x 23 cm.
PÀGINES: 296
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868321
PREU: 17.79€ / 18.5€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Àngel Casas

Sidonie té més d'un amant

Sinopsi

Sidonie, la cançó que cantava Brigitte Bardot a la pel·lícula de Louis Malle Vie privée, marca el despertar sexual de Max Morrison, el fill d'un músic americà de jazz de pas per Barcelona i una prostituta del barri de Sants, que amb els anys s'ha convertit en un fotògraf de fama mundial. L'escandalós secret que guarda la feina clandestina del seu mentor, Gerard Lambert, fotògraf de bodes i comunions al barri, durant els anys més grisos del franquisme, l'obsessionen fins al punt de dedicar-li una exposició en el decurs del Fòrum de les Cultures del 2004. Però fins i tot la moderníssima Barcelona postolímpica mostrarà no estar preparada per al desconegut i insospitat Sants que mostren les fotografies.

Àngel Casas, una icona de la televisió dels anys 80 i 90, ens convida a entrar al món de la seva infància i joventut a través de la mirada d'un fotògraf de prestigi internacional.

«Gran conversador, Àngel Casas encara escriu millor que parla.» Albert Om, Ara

«Àngel Casas retrata els usos i costums d'una època, les diminutes misèries i les microscòpiques esplendors de la condició humana». Ponç Puigdevall, El País

«Àngel Casas sap escriure sobre petites i grans misèries amb un somriure. I és contagiós.» Estanislau Vidal-Folch

Sobre l'autor/a

Àngel Casas, periodista i escriptor barceloní d'àmplia i dilatada trajectòria, ha publicat els assajos Cuarenta y cinco revoluciones en España

i L'esperit del vi, les novel·les Estamos en el aire, Fred als peus i L'home a qui se li precipitaven els esdeveniments, l'anecdotari Memòries d'altres, el cançoner esperpèntic ¿Nadal? No, gràcies i el llibre de relats Carta d'una desassossegada. Entre els seus múltiples guardons hi figuren dos premis Ondas, l'Antena d'Or, el premi Atlàntida, el Premi d'Honor a la Trajectòria al Festival Zoom 2017 i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.

Sidonie té més d'un amant forma part del seu projecte més ambiciós, un homenatge molt personal al seu barri barceloní de Sants, i una història sorprenent que mostra la cara més oculta d'aquella Barcelona gris dels anys del franquisme.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×