GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 384
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868598
PREU: 18.27€ / 19€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Carla Gracia

Set dies de Gràcia

Sinopsi

En el 150 aniversari de la Revolta de les Quintes, recuperem la història d'una dona valenta que es va enfrontar al poder de l'estat.

La Revolta de les Quintes del 1870 va ser una de tantes guerres que ha enfrontat un poble per rebel·lar-se contra lleis que només protegeixen els interessos d'uns quants que esgavellen la vida de la majoria. L'alçament va tenir lloc a diverses ciutats d'Espanya com ara Màlaga, Béjar o Salamanca. A Catalunya, va ser més llarg i sagnant. La vila de Gràcia, assetjada pels canons i les tropes que disparaven des del carrer Provença i passeig de Gràcia de Barcelona, va ser el principal bastió de la resistència. Contra la llegenda que una dona sense cognoms ni passat va ser la veu del poble i que, en el moment més cruel del conflicte, va continuar tocant les campanes de la Torre del Rellotge de la vila per mantenir viva la lluita. Qui era aquesta dona? Quins motius la van dur a prendre part en aquella guerra? A través dels set dies de revolta descobrirem la vida de la Marianna i els seus secrets. Perquè la història d'una família pot ser tan convulsa com la d'un poble.

Sobre l'autor/a

Carla Garcia (Barcelona, 1980) és escriptora i professora d'escriptura. És llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull, té un postgrau en Gestió i Resolució de Conflictes i un MBA internacional. Després d'estar vivint a França, Anglaterra i els EEUU, va emprendre l'aventura de fer la volta al món. Va ser en aquest viatge on va descobrir la vocació per l'ofici d'escriure. A partir d'aleshores va publicar diversos llibres d'assaig. El 2014 va publicar la seva primera novel·la, Set dies de Gràcia, que va ser traduïda a l'italià i el polonès. Per aquesta obra va rebre el premi Alghero Donna de Literatura i Periodisme en la secció Internacional de la Fira del Llibre de Roma. És professora d'escriptura al Laboratori de Lletres i professora associada de la UIC. És doctoranda en escriptura Creativa per la Universitat de Bath Spa (Anglaterra) i està escrivint la seva següent novel·la en anglès.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×