GÈNERE: Assaig i divulgació
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13.5 x 21.5 cm.
PÀGINES: 336
IDIOMA: Català
EAN: 9788441232037
PREU: 24.04€ / 25€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2019

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Agus Morales

No som refugiats

Sinopsi

No som refugiats és una crònica periodística, un llibre d'investigació, una denúncia. A través d'històries reals, l'autor ens apropa la realitat dels refugiats des d'una perspectiva molt àmplia: Qui són, on viuen, per què fugen, com viatgen, quan arriben... I descobrim que els refugiats que arriben a Europa són només un petita part de tots els refugiats que hi ha al món.

«En aquest llibre hi ha persones que lluiten, que ploren, que s'emprenyen, que no es rendeixen, que ho tornen a provar, que ho tornen a provar, que ho tornen a provar...»

Sobre l'autor/a

Agus Morales (Barcelona, 1983) és periodista, escriptor i director de Revista 5W. Col·labora amb The New York Times en Español. Durant més d'una dècada ha escrit sobre víctimes de la guerra i refugiats. Ha estat corresponsal de l'Agència EFE al Sud d'Àsia, on va passar més de cinc anys a cavall entre l'Índia i el Pakistan. Va treballar tres anys a Metges Sense Fronteres seguint els moviments de població a l'Àfrica i l'Orient Mitjà. Ha treballat també com a professor associat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha cobert la mort d'Ossama bin Laden, els rescats al Mediterrani i les conseqüències de la guerra a diferents països. És doctor en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la UAB amb una tesi sobre el poeta indi Rabindranath Tagore, la seva passió secreta.

També podria interessar-te

Aquell octubre

Joaquim Forn i Chiariello\Magda Gregori Borrell

Més informació

Una nova cultura per al poble

Mariona Lladonosa Latorre\Manuel Lladonosa Vall-llebrera

Més informació

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×