GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 432
IDIOMA: Català
EAN: 9788441232280
PREU: 20.19€ / 21€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Víctor García Tur

L'aigua que vols

Sinopsi

Una reunió familiar provoca una catarsi inesperada.

La Marie Tremblaypierre aprofita la bonança de l'estiu quebequès per organitzar una trobada familiar a l'antic xalet de vacances. L'excusa de celebrar el setanta-sisè aniversari és forçada, però les filles i el fill no s'hi capfiquen: rememorar els banys al llac i reviure la infantesa els sembla una bona idea per retrobar-se al cap de tant de temps. Hi duen les famílies respectives, o el que en queda, però també els seus secrets, les seves vivències i, sobretot, els silencis de les coses que no es van dir quan tocava.

Una extraordinària novel·la sobre la família, els records, la infantesa perduda i la identitat galardonada amb el Premi Sant Jordi.

Sobre l'autor/a

Víctor García Tur (Barcelona, 1981) és professor a Eina Centre de Disseny i Art de Barcelona i a l'Escola Bloom. Va obtenir el premi Documenta amb un recull de contes, Twistanschauung (2009), i amb les novel·les Els ocells (2016) i Els romanents (2018) va guanyar els premis Marian Vayreda i Just M.Casero. Els relats d'El país dels cecs li van valdre el premi Mercè Rodoreda i el Serra d'Or. D'altres relats seus han estat inclosos a Veus de la nova narrativa catalana (Empúries, 2010), Black Pulp Box (Aristas Martínez, 2012), Els caus secrets (Editorial Moll, 2013), Riplay (Adriana Hidalgo Editora, 2015) o Risc (:Rata_, 2017). En col·laboració amb Emily McBride, ha publicat Misanderstunding (New Niu Press, 2014) i Afterword (2015).

També podria interessar-te

Aquell octubre

Joaquim Forn i Chiariello\Magda Gregori Borrell

Més informació

Una nova cultura per al poble

Mariona Lladonosa Latorre\Manuel Lladonosa Vall-llebrera

Més informació

Tornar al catàleg

×