GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13.3 x 21 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868284
PREU: 17.31€ / 18€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Mar Vidal


COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Diana Athill

Molt a prop del final

Sinopsi

Com és fer-se gran?

Als noranta anys, alliberada de les inhibicions de la vida, si és que mai en va tenir cap, l'autora reflexiona sobre el constant comiat que implica el transcórrer del temps, però també les petites victòries que es deriven de la vellesa, l'experiència dels anys, i la fortalesa necessària per afrontar la mort. Amb una escriptura directa, sense floritures, l'autora recorda moments concrets de la seva vida, amants i amics: persones i experiències que l'hi van ensenyar a no penedir-se mai, a resistir i a qüestionar les creences i els costums de la seva generació.

Una autobiografia multipremiada: Costa Book Awards for Biography (2008) i National Books Critics Circle Award for Autobiography (2009).

«Un llibre honest i clarivident». The Independent

«Una petita joia». Daily Mail

«Una lectura esplèndida, alegre divertida, irònica i sempre d'una intel·ligència superba sobre tots els temes que tracta». Oldie

«Un exuberant retrat de la tercera edat escrit amb una gran tendresa». The New Yorker

Sobre l'autor/a

Diana Athill (Londres, 1917-2019) va treballar amb André Deutsch des dels inicis de la seva empresa editorial. En els més de quaranta anys que va desenvolupar la feina d'editora, va arribar a conèixer alguns dels escriptors més importants del segle XX, entre els quals destaquen Mercè Rodoreda, Jean Rhys o V.S. Naipaul. Més enllà de la seva tasca editorial, Diana Athill ha estat reconeguda per la seva faceta de novel·lista i escriptora de memòries.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×