GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 192
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868826
PREU: 18.17€ / 18.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020
TRADUCCIÓ: Esther Roig


COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Lucy Caldwell

Matant el temps

Sinopsi

Onze relats que conformen una inspiradora història de creixement de la mà d'una de les veus més interessants de la literatura irlandesa actual.

Els onze relats que conformen Matant el temps, cadascun d'aquests en forma d'inspiradíssima història de creixement, porten el lector de Belfast a Londres en un viatge d'anada i tornada, mentre exploren què significa fer-se gran: el dolor i l'angoixa, la tendresa i l'alegria, la màgia fugissera dels primers moments que mai més no tornaran. Són històries de primers amors, de despertar sexual i seducció, però també d'amistat, de la família i de la certesa de saber que ja no som el nen que vam ser una vegada.

Lucy Caldwell s'endinsa en la innocència dels més petits, els dolors de l'adolescència i el temor, sempre present, dels pares.

«Aquestes històries són una imatge fidel dels problemes als quals han d'enfrontar-se les dones d'avui.» The Guardian

«Lucy Caldwell s'aproxima amb gran sensibilitat als personatges de la seva obra. En coneix els racons més ocults del seu cor, i ens explica les seves històries de manera versemblant i tendra». The Independent

«
Matant el temps és un llibre vital, immensament humà i sincer.» The Irish Times

«Una veritable obra d'art que ens demostra que tots, tot i ser diferents, patim els mateixos problemes en el nostre camí cap a la vida adulta.» The Scotsman


Sobre l'autor/a

Lucy Caldwell (Belfast, 1981) és una de les veus més importants de la literatura irlandesa actual. És autora de tres novel·les, dos llibres de relats, diversos obres teatrals i drames radiofònics, així com editora d'un llibre de relats curts d'autors i autores irlandeses que és una mostra de l'estat actual de la literatura irlandesa. Ha estat guardonada amb el premi Dylan Thomas, el Rooney Prize de literatura irlandesa o el George Devine, entre molts d'altres. El 2018 va ser nomenada membre de la Royal Society of Literature.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×