GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.4 x 23 cm.
PÀGINES: 300
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887048
PREU: 18.27€ / 19€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Gemma Lienas

La vida privada de Carmina Massot

Sinopsi

Un cant a les dones que a través del seu comportament lliure van començar a obrir portes a les noves generacions.

La Carmina és una dona gran, independent, amb caràcter, que estima la vida i viu com vol. Malgrat que és gran no pensa en la mort. Però el metge li comunica que té càncer i que li queda poc temps de vida. Que la poden ajudar i que, com que viu sola, la poden fins i tot ingressar si aquesta és la seva voluntat. La Carmina s'hi nega en rodó i a partir d'aquí farà front com podrà a les seves darreres setmanes de vida. I és aleshores, en el moment de posar en ordre papers, tirar trastos i fer testament, que pensa que podria deixar gravades -ja no té forces per escriure- les seves memòries per a les nebodes. La Carmina les vol sorprendre. No tenen ni idea del que amaga la joventut de la seva tieta. A partir d'aquí comença un seguit de records que gravarà i on deixarà constància d'un gran amor, uns records de joventut de postguerra amb la seva mare vídua i empresària (un personatge capital en la seva vida) i un retrat de la Barcelona de Porcioles. En definitiva, dibuixarà la vida d'una dona determinada a viure en plenitud i amb llibertat, tot i que amb discreció per allunyar-se de les murmuracions.

Gemma Lienas recupera de manera immillorable la Barcelona dels anys cinquanta i retrata l'actual, en un viatge perfecte que ens mostra la transformació de la ciutat i la seva gent.

Sobre l'autor/a

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és una escriptora i conferenciant feminista. Durant quinze anys ha estat editora executiva en diverses editorials, a més de professora. Ha rebut diferents premis (com el Ramon Llull) i la internacionalment reconeguda Menció d'Honor de l'IBBY.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×