GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 448
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375378
PREU: 19.23€ / 20€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Natàlia Romaní

La història de la nostàlgia

Sinopsi

La Universitat de Pembroke és el punt d'inici d'aquesta història, el lloc on convergeixen les vides de la Laura, en David i la Sarah, origen d'un conflicte entre la passió i la lleialtat, l'amor i l'amistat. Relat d'aquest triàngle, La història de la nostàlgia és la crònica d'un viatge en què el lector visitarà els arxius plens de pols de les cases de Park Slope, a Brooklyn, compartirà tertúlies al Cafè de San Marco de Trieste i recorrerà les carreteres de Croàcia i Sèrbia fins als confins més remots del vell continent, resseguint el curs del Danubi de la mà de Claudio Magris.

Feta de realitat i ficció, de cròniques, diaris i entrevistes, La història de la nostàlgia traça la geografia sentimental d'un territori i d'un temps perduts en la memòria, i intenta trobar la manera d'aferrar-nos a la vida, sense que aquesta ens sotmeti a la seva voluntat, ja que... Com és possible mantenir-se íntegre i noble, bo, quan el vent de la Història bufa sense pietat?

«Que les teves dèries més personals les acompanyin Magris i els seus amics podria semblar arriscat, però aquí, com a incansables narradors d'històries, modelen aquesta filigrana literària.» La Central

«Un cop t'endinses en aquesta novel·la és impossible sortir-ne.» Llibreria Foster & Wallace

«En un moment en què la història i la literatura s'estan desdibuixant, Natàlia Romaní retorna a l'actualitat l'humanisme, els clàssics i el passat.» Llibreria La Irreal

Sobre l'autor/a

Natàlia Romaní. Nascuda a Tarragona el 22 de setembre del 1967, és periodista i ha viscut a Roma, Skopje i Sarajevo. Actualment treballa a Brussel·les i viu a París. Aquest és el seu primer llibre.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×