GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.4 x 23 cm.
PÀGINES: 176
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375873
PREU: 17.79€ / 18.5€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Mar Vidal


COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Eddie Jaku

L'home més feliç del món

Sinopsi

Un supervivent de l'Holocaust ens explica com va saber trobar l'esperança i la gratitud en els moments més foscos i tristos de la seva vida.

L'Eddie va néixer a Leipzig, Alemanya, en el si d'una família jueva. Només tenia dinou anys quan va veure que el món que sempre havia conegut i en el qual havia crescut desapareixia de la nit al dia. El 9 de novembre va ser apallissat, detingut i portat a un camp de concentració.

El destí va voler que l'Eddie visqués més enllà d'aquests anys de gran foscor i tristesa. Ara ret homenatge a aquells que van perdre la seva part d'història, compartint la seva experiència i vivint la seva vida el millor possible. Malgrat tot el que va arribar a patir, ara se sap l'home més afortunat i feliç de la Terra.

Amb 100 anys, el seu és un testimoni atemporal, un bri d'esperança i llum en el món actual.

Guardonada amb el premi australià d'Australian Book Industry a la biografia de l'any.

«Un llibre preciós d'un home realment increïble.» Daily Telegraph

«Unes memòries que exalten la força de l'esperança, l'amor i la solidaritat.» The Times

«Un recordatori del poder de l'amor, la bondat i l'esperança... Una història que afirma la vida.» Sydney Morning Herald

Sobre l'autor/a

Eddie Jaku va néixer a Alemanya, amb el nom d'Abraham Jakubowicz. Durant la Segona Guerra Mundial, l'Eddie va ser empresonat als camps de concentració de Buchenwald i Auschwitz. El 1945 va aconseguir escapar d'una de les marxes de la mort nazis. Finalment, com tants d'altres, va ser rescatar pels aliats. El 1950 es va traslladar amb la seva família a Austràlia, on viu des d'aleshores. Actualment, l'Eddie fa setanta-quatre anys que és casat amb la Flore. Tenen dos fills, nets i besnets. L'any 2020 l'Eddie va celebrar els cent anys.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×