GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 352
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868154
PREU: 19.23€ / 20€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020
TRADUCCIÓ: Josep Pelfort


COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Un-su Kim

Els planificadors

Sinopsi

Els planificadors treballen a l'ombra, sense embrutar-se mai les mans de sang. Tracen els moviments dels criminals més perillosos del submón de Seül, però ningú no els ha vist mai.

Recollit de les escombraries quan només era un nadó, en Reseng s'ha convertit en un dels assassins més temibles de tot el país. El cap del crim organitzat, conegut com a Vell Os Rentador, aviat el va acollir sota la seva protecció. En Reseng mai no es va preguntar on havia d'anar, o qui havia de matar, o per què casa seva era plena de llibres que mai no havia llegit ningú. Només es limitava a satisfer la voluntat dels planificadors. Però tot canvia el dia que decideix pensar, el dia que decideix qüestionar les ordres que vénen de dalt. Aquest acte el posarà en el punt de mira de tothom. En Reseng haurà de decidir si, després de tants anys, vol continuar sent un peó en el gran joc dels planificadors, o bé si vol prendre el control de la trama i viure per primer cop la seva pròpia vida.


«Els planificadors, una novel·la d'assassins escrita per la ploma del fantàstic Un-su Kim, defuig tota classificació.». The New York Times


Sobre l'autor/a

Un-su Kim va néixer a Buscan l'any 1972. És autor de diverses novel·les que han estat molt ben rebudes per la crítica i el públic. Va guanyar el Munhakdogne, el premi literari més important de Corea, i fou nominat al Gran Prix de Littérature Policière el 2016. Viu a Jinhae-gu, a Corea del Sud. Amb Els planificadors, una novel·la negra amb aires murakamians, l'autor fa el salt definitiu al públic occidental.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×