GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Cartoné
MIDES: 14 x 21.5 cm.
PÀGINES: 176
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887291
PREU: 18.27€ / 19€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022
TRADUCCIÓ: Pau Sanchis Ferrer


COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Cesare Pavese

El bell estiu

Sinopsi

Una història sobre el primer amor i la pèrdua de la innocència, per un dels escriptors més importants del segle xx.

A ple estiu dels anys trenta, la Ginia, de només setze anys, té unes ànsies desbocades de vida. De molta més vida. Acompanyada de la seva amiga Amelia, elegant i sofisticada, coneixerà un món enlluernador habitat per artistes bohemis. Pressa de l'encant dels seus nous amics, la Ginia aviat s'enamorarà d'un jove i enigmàtic pintor. Encara no ho sap, però aquest serà l'inici d'una història d'amor tan intensa com tempestuosa, carregada d'il·lusions que no sempre es veuran satisfetes i destinad a cremar amb una flama molt feble, que no albira més enllà de l'estiu.

El bell estiu és la història de la inevitable pèrdua de la innocència. Una delicada iniciació a la vida, el descobriment de la sensualitat i la temptació; el pas de l'adolescència a la maduresa i a la certesa del carácter inevitable del destí.

Guardonat amb el premi Strega l'any 1950.

«Un retrat meravellós.» Elizabeth Strout

«Pavese és, per a mi, una constant font d'inspiració.» Jhumpa Lahiri

«Un dels pocs novel·listes vertaderament imprescindibles de mitjan segle xx.» Susan Sontag

«L'escriptura de Pavese és d'una gran profunditat, no deixa mai d'oferir-nos nous nivells, nous significats.» Italo Calvino

Sobre l'autor/a

Cesare Pavese (San Stefano Belbo, 1908 - Torí, 1950) va passar la seva infantesa i joventut a Torí, on es va graduar en Lletres. Va pertànyer a la generació neorealista italiana i, amb la seva feina a l'editorial italiana Einaudi, va contribuir a la difusió de novel·listes nord-americans com Herman Melville, John Dos Passos, William Faulkner i John Steinbeck, entre molts altres. De tarannà camaleònic pel que fa a la seva vocació literària, Pavese va cultivar diversos gèneres, tot i que ben aviat va inclinar-se per la narrativa, amb obres de la talla d'El bell estiu, premi Stregha de l'any 1950.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×