GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13.3 x 21 cm.
PÀGINES: 112
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868680
PREU: 12.4€ / 12.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020
TRADUCCIÓ: Mar Vidal


COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Mary Gaitskill

Això és plaer

Sinopsi

En Quin i la Margot fa més de vint anys que són amics. En Quin és extravertit i molt sensual, té una personalitat magnètica, i sempre es mou en l'ambigüitat del flirteig. És incapaç d'establir un lligam superficial amb les dones que l'envolten, i necessita conèixer la seva realitat i els seus secrets.

Tot i això, la Margot va saber traçar unes fronteres sòlides a la seva relació, i ara observa en Quin amb una barreja d'enuig i afecte. Però tot canvia el dia que les accions d'en Quin es tornen a la seva contra i la seva vida comença a esfondrar-se. La Margot intentarà entendre la naturalesa dels actes del seu amic, el mal que les seves accions han provocat i la lleialtat que mereix.

Una aproximació a les complexitats de l'assetjament sexual, la responsabilitat moral que implica i els límits de la lleialtat.«Una novel·la exquisida, i moralment molt palpable.» The Sunday Times

«Una lectura incendiària. Extraordinària, atrevida, provocadora. Perfecta.» The Observer

«L'obra de Gaitskill se sent més real que la vida mateixa.» The Boston Globe

«Gaitskill és una escriptora enormement talentosa.» The New York Times

«L'obra de Gaitskill és d'una gran profunditat humanaLA Times

Sobre l'autor/a

Mary Gaitskill (Lexington, Kentucky, 1954) és una novel·lista, assagista i escriptora de relats curts. La seva obra ha estat publicada a mitjans de referència, com The New Yorker, Harper's Magazine, Granta i Esquire, entre d'altres, també és l'autora dels llibres de relats Bad behavior, Because they wanted to (nominat al premi PEN/Faulkner) i Don't cry, i de les novel·les The Mare, Veronica (nominada al National Book Award) i Two Girls, Fat and Thin. Això és plaer és la seva darrera novel·la.

Tornar al catàleg

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×