GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Tapa tova o butxaca
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES:
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887444
PREU: 19.13€ / 19.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 12-01-23

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Laura Fabregat

La vida per dins

Sinopsi

La Nur és una nena de nou anys que, més que comptar amb un ric món interior, té una veu interna que la domina i li dicta el seu comportament vers als altres i ella mateixa. Marcada per una mare despòtica que no se l’estima i un pare-nen malalt crònic i feble, la Nur cada cop se sent més allunyada de la realitat i de les persones que l’habiten.

La gent que sempre l’havia estimada s’allunya i ella, cada cop més sola, acaba trencant del tot amb la realitat quan s’ho deixa estar amb el Quim, el seu primer i únic xicot, passant a viure des d’aleshores una realitat del tot paral·lela, que no té res a veure amb el que passa de veritat al seu voltant.

Confosa, busca saber què li està passant, i visita al seu avi a la residència, que li explica que ella, en realitat, s’assembla molt al seu pare, un home que mai no va estar dotat de la força per sobreposar-se a la força abassegadora de la vida, condemnat a transitar-la com va poder, a sobreviure-la.          

Sobre l'autor/a

Laura Fabregat és doctora en Filologia Catalana, a banda de col·laboradora de Núvol, amb una tesi sobre les tendències de la novel·la catalana del segle XXI.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×