El Grup Enciclopèdia ha estrenat els nous webs d’Enciclopèdia.cat, el portal del coneixement en llengua catalana, i Diccionari.cat, els diccionaris en línia del Grup Enciclopèdia, que milloren l’accés al contingut i l’experiència d’ús dels usuaris. Tots dos portals es consoliden com a referents del coneixement digital en català, tant pel seu rigor com per l’amplitud de continguts, i esdevenen eines de consulta imprescindibles que es posen a disposició dels usuaris de manera gratuïta.
El nou Diccionari.cat conté a partir d’ara, a més del Gran Diccionari de la llengua catalana, 11 diccionaris més: el Diccionari de sinònims Franquesa, el Conjugador català i 9 diccionaris bilingües que relacionen el català amb l’alemany, l’anglès, el castellà, el francès i l’italià, a més del Diccionari der aranés.
Per la seva banda, Enciclopèdia.cat estrena nou format que permet descobrir millor el seu univers de continguts. Enciclopèdia.cat conté, a més de la Gran enciclopèdia catalana, 32 obres temàtiques de reconegut prestigi com Biosfera, Gran enciclopèdia de la música, Enciclopèdia de medicina i salut o Catalunya romànica, entre moltes d’altres. Són continguts en continu creixement, més de 350.000 articles de temàtica molt diversa: història, economia, art, política, geografia, ciència, natura…
Els dos portals formen part d’un projecte ambiciós de coneixement digital que el Grup Enciclopèdia desenvolupa al voltant de tres eixos: la llengua, amb Diccionari.cat; el coneixement en tots els àmbits, amb Enciclopèdia.cat; i la ciència, amb Divulcat, l’eina de divulgació científica en català, tots de consulta gratuïta.
Aquest projecte és fruit del compromís clar i ferm del Grup Enciclopèdia de servei al país d’acord amb la seva missió: projectar la llengua i la cultura catalanes.