Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 336
IDIOMA: Català
EAN: 9788424669188
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Jennifer Iacopelli

Nosaltres abans i després

Sinopsi

Dues amigues, uns Jocs Olímpics, i un escàndol que les separarà, o les unirà per sempre.

Després d'un any recuperant-se d'una operació de columna que va poder deixar-la paralítica, l'Audrey Lee rep la notícia que formarà part de l'equip de gimnàstica que representarà als Estats Units en els Jocs Olímpics. A més, ho farà al costat de la seva millor amiga, com havien somiat des de petites.

Però durant el procés de preparació saltarà dins de l'equip la notícia d'un vergonyós escàndol que el partirà en dos. Audrey es posarà del costat de la companya que ha estat víctima del tràgic succés, però no totes les gimnastes faran el mateix.

Una novel·la plena de drama, suspens, redempció, amistat i gelosia, amb els Jocs Olímpics com a teló de fons i el xoc d'un gran escàndol, que ajuda a entendre com és tractada la figura de la dona dins de l'esport d'elit.

«Captura de manera brillant l'emoció i la pressió que implica el fet de formar part d'un equip d'esport d'elit, a més dels sacrificis físics i mentals que comporta.» Kirkus Reviews

Sobre l'autor/a

La Jennifer Iacopelli va néixer a Nova York i no té cap intenció de marxar, mai. De petita, llegia tot el que podia aconseguir, tot i que les seves autores preferides eren L. M. Montgomery i Frances Hodgson Burnett perquè escrivien sobre noies lluitadores quan encara no estava de moda. És bibliotecària en un institut, on aprofita per jugar amb els estudiants, els llibres i els ordinadors. I escriu de nit mentre anima als seus estimats Yankees. Pots seguir-la a Twitter i Instagram: @jennifercarolyn

Tornar al catàleg

×