Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 208
IDIOMA: Català
EAN: 9788416673230
PREU: 6.72€ / 6.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2016

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Saïd El Kadaoui Moussaoui

No

Sinopsi

El protagonista és un professor de literatura admirador de Hanif Kureishi i Philip Roth que explica el seu dia a dia a un amic que ha decidit tornar al Marroc, país d'origen de tots dos, per veure créixer allí els seus fills. El protagonista NO vol tenir fills, NO s'atreveix a viure amb la dona que estima, NO accepta la reclusió dels musulmans en l'Islam, NO aconsegueix dominar la seva addicció al sexe, NO se sent satisfet, NO es considera escindit entre dues cultures i NO pensa tornar al Marroc.

A NO, Saïd El Kadaoui Moussaoui retrata amb enorme lucidesa, sinceritat i humor les contradiccions i els sentiments dels fills d'aquells immigrants que van arribar del Magrib. Ells són una segona generació que va saber aprofitar l'oportunitat que els oferia Occident però que, com a qualsevol altre europeu, tampoc la cultura els va fer feliços. ¬

Sobre l'autor/a

Saïd El Kadaoui Moussaoui va néixer a Beni-Sidel, Marroc, i viu a Catalunya des dels set anys. És psicòleg, professor i escriptor, i col·labora habitualment com a articulista en diversos mitjans escrits.

També podria interessar-te

Abans ningú deia t'estimo

Anna; Forn, Beta; Turull, Laura; Turull, Marta; Sánchez, Oriol Forn

Més informació

Haru

Flavia Company

Més informació

Tornar al catàleg

×