Anuari 2015 d’Enciclopèdia Catalana

Anuari 2015 Enciclopèdia Catalana
Anuari Enciclopèdia Catalana 2015
Anuari2015_3B
Anuari2015_2B
Anuari2015_1B

Presentació

L’Anuari d’Enciclopèdia Catalana recull els fets, les personalitats, els avenços científics i els temes de debat que han estat més presents en l’àmbit públic al llarg de l’any 2015 i que marquen les tendències del 2016. Comprèn: cronologia dia a dia, un apartat de personatges dedicat a les personalitats que més han destacat, balanç per activitats i un resum de l’actualitat política catalana i mundial amb un apèndix estadístic.
L’edició de l’Anuari 2015 va ser especial, perquè commemorava els 50 anys de la Gran enciclopèdia catalana i de l’editorial Enciclopèdia Catalana. És per aquest motiu que a més de les habituals seccions de l’obra, s’hi va incloure el monogràfic D’una obra a un grup editorial 1965-2015, de 48 pàgines, redactat per diverses personalitats vinculades amb el món acadèmic.

Sumari

Presentació
Cronologia per mesos
Personatges de l’any
Balanç per activitats: Agronomia, alimentació, arqueologia, arquitectura, art, arxivística, astronàutica, astronomia, biologia, cinema, demografia, dret, demografia, ecologia i medi ambient, economia, energia, enginyeria de la construcció, ensenyament, esports, física, folklore, geologia, hidrologia, història, informàtica, lingüística, literatura, medicina, meteorologia, militar, mitjans de comunicació, museística, música, paleontologia, política, projecció exterior de la cultura catalana, química, religió, sociologia, teatre i dansa, telecomunicacions i zoologia.
Estats del món
Monogràfic 50è aniversari
El món en xifres

Fitxa tècnica

Conté 456 pàgines i més de 500 fotografies.
Enquadernació tapa dura, amb sobrecoberta plastificada
Dimensions: 24 cm x 29,2 cm

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×