Anna Forn, Beta Forn, Laura Turull, Marta Turull i Oriol Sànchez

abans ningú deia t’estimo

L’experiència intensa, dura, desconcertant i emotiva de quatre noies i un noi que veuen com els pares són empresonats, arran dels fets polítics de setembre i octubre del 2017 a Catalunya.

Els protagonistes d’ABANS NINGÚ DEIA T’ESTIMO tenen entre 17 i 23 anys i repassen els moments més difícils viscuts aquests darrers mesos, reflexionant sobre com l’empresonament dels pares els ha obligat a fer-se algunes preguntes i a madurar.

 


 

Beta Forn, 20 anys, estudia 2n d’Infermeria. Li agraden les persones, les emocions fortes i voldria treballar en el servei d’urgències d’un hospital. De tant en tant fuig a la muntanya perquè el seu pare li va ensenyar a estimar-la.

Marta Turull, 17 anys, estudia 1r de Batxillerat, modalitat Humanística. Es proposa estudiar alhora Periodisme i Filologia Catalana. L’apassiona llegir i vol ser escriptora i editora. Un dia escriurà un llibre sobre tot això que li ha tocat viure.

Oriol Sànchez, 20 anys, estudia 1r d’Economia i creu que encara hi ha massa coses al món que cal millorar, com ara respectar-nos més els uns als altres. Li agrada l’esport, estar amb amics i té previst començar a seguir un consell habitual del seu pare: ‘Facis el que facis, fes-ho amb totes les ganes’.

Anna Forn, 23 anys, graduada en Dret. Viu a Londres, on ha fet un màster de Relacions Internacionals. Ara comprèn que si hagués fet l’examen d’accés a l’advocacia, hauria pogut visitar el seu pare com a advocada i sense límit de temps. Li agrada observar, escoltar i entendre.

Laura Turull, 21 anys, estudia 3r de Dret i es vol dedicar al Dret Penal i al Dret Sanitari. L’empresonament del seu pare ha fet que es plantegi la possibilitat d’especialitzar-se en Drets Humans. Creu en la justícia, li encanta caminar, la música de bandes sonores i conversar sobre política.

×