El premi Sant Jordi d’enguany, Digues un desig, de Jordi Cabré i coeditat per Òmnium Cultural i Enciclopèdia, ha estat el segon llibre de ficció més venut en català del dia de Sant Jordi 2019.

A la novel·la, Jordi Cabré proposa un joc de miralls que enfronta un escriptor d’èxit amb una vida personal anodina amb el seu reflex, algú capaç de saltar-se les normes, de seduir el perill, de córrer riscos per trobar-se a si mateix. Un camí que transita entre Barcelona i Cadaqués i que li pot costar la vida.

Jordi Cabré Barcelona. 1974. Escriptor i advocat. Des de l’any 2000 ha publicat nombroses novel·les com Postal de Krypton (finalista del premi Enric Valor), La pregària del Diable (IV premi ‘El lector de l’Odissea’, Proa, 2003), Rubik a les palpentes (finalista del premi Sant Jordi 2003, Proa 2004), El virus de la tristesa (guanyadora del premi Llorenç Vilallonga l’any 2005) i Després de Laura(finalista del premi Sant Jordi 2010, Proa). També ha publicat assajos com Ara que no ens escolta ningú (Pòrtic, 2013), El canvi Cultural a Catalunya: Retrat d’una generació (Pòrtic, 2015) i Greatest Hits (ED Libros, 2018).

Uneix-te a la llista

*Camp obligatori

 

×