GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13 x 21 cm.
PÀGINES: 200
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868888
PREU: 17.31€ / 18€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Berta Jardí

Saber estar

Sinopsi

La novel·la de l'Eixample.

Un gran passeig per la Barcelona d'avui, un passeig des de la perspectiva de la protagonista, una burgesa típica de l'Eixample, una dona ja gran, que pensa i reflexiona sobre el seu entorn, sobre la seva realitat, sobre la ciutat que va ser seva i que, ara, cada dia, es va fent més i més desconeguda. Camina i reflexiona, pensa en les seves relacions personals, en el setge dels turistes, la relació amb els seus fills. També reflexionarà i recordarà coses sobre el seu marit, ja mort fa uns quants anys. Una dona, la protagonista, en vies d'extinció. El xoc de l'abans i l'ara a través d'una perspectiva molt especial.

Una novel·la amb Barcelona com a escenari i protagonista, des de l'Eixample més burgès als barris més populars. Un retrat de la Barcelona d'ahir i una reflexió de la d'avui.

Sobre l'autor/a

Berta Jardí (Barcelona, 1956) és autora del recull de contes Carnaval (1986) i les novel·les La portentosa vida del sastre Bariloche (2011), Un concert memorable (2014) i d'altres narracions que s'han publicat en suplements literaris de diaris i revistes nacionals i dels Estats Units. A banda de la seva dedicació a la literatura, ha reballat sempre en diferents entitats socioculturals en temes de gestió i comunicació.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×