GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13.1 x 21 cm.
PÀGINES: 176
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868741
PREU: 16.3€ / 16.95€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Òscar Vendrell

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Anna Sólyom

Neko Cafè

Sinopsi

No necessites set vides per ser feliç si estàs disposat a intentar-ho amb totes les forces.

La vida de la Nagore ha estat una successió de desastres des que es va separar de la seva parella i va ser acomiadada de la seva última feina. A punt de perdre el seu pis, una vella amiga li troba una feina un tant insòlita: cambrera del Neko Cafè, una cafeteria on set gats esperen trobar un amo entre els clients que hi passen les tardes. Amb pànic als felins des de petita i després de negar-s'hi, la desesperació fa que la Nagore acabi firmant un contracte d'un mes. El que al principi suposarà un caos, amb el pas dels dies es converteix en una experiència transformadora. Cada un dels set Mestres Neko -«gat» en japonès- li ensenyarà una clau de l'art de viure: la serenitat, la concentració, la flexibilitat, l'autenticitat, entre altres valors que aplicarà en el seu dia a dia fins a donar un gir a la seva vida.

Una novel·la que ens mostra que sempre és possible trobar el teu lloc a la vida. Ambientada en un dels cafès de gats que tant triomfen a les grans ciutats.

Sobre l'autor/a

Nascuda a Budapest i resident a Barcelona, Anna Sólyom és llicenciada en filosofia i treballa de terapeuta. Després de publicar al seu país Pillowsophia, el seu manual Pequeño curso de magia cotidiana ja s'ha publicat a l'espanyol, holandés i portuguès.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×