GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Cartoné Sobrecoberta
MIDES: 12.5 x 17.8 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868789
PREU: 14.33€ / 14.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Francesco Piccolo

Moments d'inadvertida felicitat

Sinopsi

Moments d'inadvertida felicitat és un llibre sobre els petits fets de la vida quotidiana que il·luminen els nostres dies de manera desapercebuda.

Com quan fas cua al supermercat, quan estàs atrapat en un embús o quan esperes que la teva xicota surti de l'emprovador. És en aquests moments del tot inesperats i imprevisibles que la realitat sembla convergir en un únic punt i el fa brillar intensament. En aquest precís instant un és conscient d'haver viscut un moment de felicitat inesperada.

Pàgina rere pàgina, moment rere moment, el lector és aclaparat per una onada de diversió, intel·ligència i sorpresa. L'autora recull, cataloga i fa de les seves vivències epifanies que floreixen a cada cantonada del carrer. I és que, sovint, només reduint la vida al significat més simple és com aconseguim assaborir-la del tot.

Pot existir la felicitat inadvertida? Com, si no d'aquesta manera, podem anomenar aquells plaers intensos i fugissers que puntuen els nostres dies, il·luminant-ne els minuts?

«Sedueix el lector amb una franquesa subversiva: insinuar que la felicitat no és el gran què que tant explota la indústria de l'autoajuda sinó la capacitat de detectar les minidosis de felicitat que, per inèrcia o arrogància, rebutgem o menyspreem.» Sergi Pàmies


Sobre l'autor/a

Francesco Piccolo (Caserna, 1964) viu a Roma. Ha estat guionista de les pel·lícules Caos calmo d'Antonello Grimaldi i El caiman i Habemus papam de Nani Moretti, entre de moltes altres. També ha publicat diversos llibres, entre els quals Moments d'inadvertida felicitat es va convertir en un autèntic èxit el 2010, l'any de la seva publicació a Itàlia.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×