GÈNERE: Narrativa curta
ENQUADERNACIÓ: Cartoné
MIDES: 10.3 x 16.3 cm.
PÀGINES: 200
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375743
PREU: 20.19€ / 21€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022
TRADUCCIÓ: Oriol Gil Sanchis

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Stefan Zweig

Missatges d'un món oblidat

Sinopsi

Stefan Zweig, la veu de tota una època.

«No perdem el temps, perquè el temps no va al nostre favor sinó a la nostra contra. En una época en què reina el sentit, no ens recolzem en el sòlid intel·lecte i abandonem la vana creença humanista que en un món ple d'armes i ple de desconfiança mútua es pugui aconseguir alguna cosa amb paraules.»

Missatges d'un món oblidat recull per primer cop en la nostra llengua deu textos de procedencia diversa -articles, assajos, conferències-, que l'autor va escriure entre els anys 1914 i 1940. Alguns d'aquests textos esdevenen en records punyents d'un món que tocava la seva fi, davant l'avanç inevitable de la barbàrie de la guerra. No obstant això, en aquells anys de foscor, alienació i por que van enfosquir el vell continent durant la primera meitat de segle xx, alguns, com Stefan Zweig, van alçar la seva veu a favor de la concòrdia i la unitat, rebutjant el sectarisme i el fanatisme dels totalitarismes i nacionalismes exacerbats que es van estendre per Europa en una espiral de violència sense parangó.

Una reflexió molt actual sobre Europa d'una de les grans veus del segle xx.

Sobre l'autor/a

Stefan Zweig (Viena, 1881 ̶ Petrópolis, Brasil, 1942) és un dels escriptors més importants de la primera meitat del segle XX. Escriptor i biògraf, és autor, entre molts altres, de El món d'ahir i La novel·la d'escacs. La seva obra, a pesar del pas del temps, segueix suscitant l'interès de les noves generacions, i és un clàssic del nostre temps.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×