GÈNERE: Assaig i divulgació
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 192
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375392
PREU: 17.21€ / 17.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Maria Petit\Maria Xinxó

Marieta de l'ull viu

Sinopsi

Un testimoni honest i ple d'humor sobre el camí de superació que va haver de seguir una noia de disset anys després de quedar-se cega.

Amb disset anys, la vida de la Maria Petit va canviar per sempre. Un accident de moto en va ser el punt d'inflexió: va perdre la vista però no les ganes de viure.

Deu anys després, decideix explicar les moltes aventures i anècdotes que li han succeït des d'aleshores. Perquè està clar que estar cega no li ha impedit seguir fent bogeries, provar coses noves o ser feliç.

Més enllà de la seva història de superació, aquest llibre ens demostra com perdre la vista no va aconseguir aturar la Maria Petit i les seves ganes de seguir vivint aventures: com recórrer més de 15 països, fer atletisme o pujar l'Aneto.


Sobre l'autor/a

Maria Petit és estudiant i profesional del món de la comunicació. A més, és cofundadora de Punt de Vista, una entitat que impulsa la investigació científica en relació amb lesions oculars. Des de 2019 és embaixadora de la Fundació Adecco per tal que el seu missatge sobre la normalització de la discapacitat també arribi als entorns empresarials. En aquesta mateixa línia, va crear el projecte Ulleres de Sol, amb el qual visita escoles i instituts per conscienciar i donar visibilitat a través del seu testimoni.

Maria Xinxó (Sabadell, 1982). És llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la trajectòria professional a mitjans locals, com Canal Català Vallès, Ràdio Sabadell o Televisió de Sant Cugat. Actualment treballa a RAC1, al programa Islàndia, al costat d'Albert Om. Marieta de l'ull viu és el seu segon llibre i el primer escrit a quatre mans.


Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×