GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.3 x 23 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375620
PREU: 18.17€ / 18.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021


COMPRAR

Sandra Freijomil

Les mares no abandonen

Sinopsi

Premi Pollença de Narrativa 2020.

La protagonista es retroba després de trenta anys amb l'àvia nonagenària que viu en una residència i pateix demència avançada. L'impacte d'aquest retrobament la duu a recordar la seva infantesa marcada pel divorci dels pares als anys vuitanta, la depressió de la mare i la relació que aquest fet li fa establir amb els avis i amb el pare. En aquest passat reviscut, en aquells records d'una àvia que mai no va saber fer d'àvia i d'una mare que mai no va saber fer de mare, la protagonista d'aquesta novel·la, confrontant-se amb el seu passat, ha de decidir quina mare vol ser per a la seva filla.

Una història de mares i filles, que ens parla de les segones oportunitats que rarament es presenten a les nostres vides.

Sobre l'autor

Sandra Freijomil (Barcelona, 1975) és llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i té un postdoctorat en Gestió Cultural per la UOC. Autora de diversos relats guardonats, també ha escrit La forma de les paraules i Les mares no abandonen, obra guanyadora del Premi Pollença de Narrativa 2020, el jurat del qual estava format per Sebastià Alzamora, Manuel Baixauli i Laura Gost, que van lloar la profunditat psicològica i sentimental dels personatges, així com de la història, a més de l'habilitat de l'autora per crear imatges que acompanyaran la memòria dels lectors.

Segueix Univers a les xarxes socials


×