Pàgina Catàleg Univers - Grup Enciclopèdia

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 368
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375064
PREU: 23.03€ / 23.95€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021


COMPRAR

Fausto Vitaliano

La mitjalluna de sorra

Sinopsi

Un retrat de Calàbria entre la degradació i l'esplendor, protagonitzat pel sotstinent Gori Místico.

En Gori Misticò és sotstinent dels Carabinieris. Té quaranta anys i una cicatriu de vint centímetres li creua el pit a l'altura del cor. Després d'una llarga temporada servint a la unitat anticrim de Milà, ha agafat un llarg permís per viure al sud, a San Telesforo Jonico, la seva viutat natal. Al cos, ningú no sap ben bé per què en Gori ha desaparegut.

Reclós a San Telesforo Jonico, fa molt temps que ha perdut l'esperança i s'enfronta a la vida amb la calma i la parsimònia de la solitud, fins que un brutal assassinat, seguit d'una mort més elegant i subtil, pertorba la calma del poble. El brigada Federico Constantino li demana ajuda i, tot i que ell s'hi nega, no pot evitar involucrar-se en la investigació.

Una de les noves sensacions del noir italià, per als amants de Camilleri i Donna Leon.

«Un noir de primera que aconsegueix domar, literàriament, Calàbria, com si fos una bèstia ferotge.» Il Corriere della Sera

«Humà. Molt humà. Com Montalbano, però amb un rerefons més filosòfic i punyent.» Repubblica

Sobre l'autor

Fausto Vitaliano va néixer a Calàbria, però ha viscut la major part de la seva vida a Milà. És guionista per Disney Itàlia i ha treballat a la ràdio, a la televisió i en diversos mitjans de comunicació escrits. A més, és traductor i autor de llibres per al públic adult i infantil.

També podria interessar-te

Púding de Nadal

Nancy Mitford\Jacobo Muñiz (il·lustr.)

Més informació


×