GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Tapa tova o butxaca
MIDES: 15.00 x 23.00 cm.
PÀGINES: 296
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887253
PREU: 19.23€ / 20.00€
ANY DE PUBLICACIÓ: 12-01-2023


Ian Rankin & William McIlvanney

La foscor no se'n va mai

Sinopsi

Mentre dues de les grans bandes que controlen els carrers de Glasgow lluiten per fer-se amb el control de la ciutat, Laidlaw ha de trobar qui va matar Carter, un advocat que va invertir massa temps i esforços ajudant la gent equivocada.

A més d’una família destrossada per la tragèdia i d’un grapat d’amics poderosos, Carter ha deixat enrere una llista llarga d’enemics que es delien per passar comptes amb ell. Laidlaw haurà de fer veritables equilibris per evitar que Glasgow esclati en una espiral de violència sense precedents.

Sobre l'autor

William McIlvanney (Kilmarnock, 1936 – Glasgow, 2015) és el pare de la trilogia protagonitzada per l’inspector Laidlaw al Glasgow dels anys setanta. Laidlaw i The Papers of Tony Veitch van guanyar el premi Silver Dagger, mentre que el tercer llibre de la trilogia, Strange Loyalties, va guanyar el Glasgow Herald’s People’s Prize. Va morir el mes de desembre de l’any 2015. Ian Rankin (Cardenden, 1961) és un dels escriptores de novel·la negra més importants i exitosos de les últimes dècades. Les aventures de Rebus han estat traduïdes a més d’una trentena d’idiomes i has esdevingut tot un fenomen de vendes a nivell mundial. Ha estat guardonat quatre vegades amb el premi Crime Writer’s Association Dagger Awards, incloent el prestigiós Diamond Dagger. En l’actualitat, viu a Edimburg.

Segueix Univers a les xarxes socials


×