GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.3 x 23 cm.
PÀGINES: 468
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868871
PREU: 21.15€ / 22€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Oriol Vaqué
Amb el suport de:

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Rebecca West

La cosina Rosamund

Sinopsi

Els lluminosos anys vint van apagant-se, i ja s'albira la foscor de la Gran Depressió. La Mary i la Rose s'han convertit en pianistes d'èxit, i viatgen pels Estats Units, allotjant-se als hotels més exclusius i anant a les festes més selectes, on el xampany raja a dojo i on els convidats són d'allò més encantadors i fascinants. Totes dues germanes es troben immerses en un món de luxe extravagant i excessos, habitat per falsos filantrops, experts musicals que no passen d'un diletantisme del tot mediocre. Però el que de veritat impedeix a les dues germanes refer les seves vides és la desaparició de la seva mare i el seu estimat germà. La Rosamund, l'altre gran pilar, és a punt de desaparèixer en un matrimoni sòrdid i insípid. Cada vegada més la Rose i la Mary esdevenen el refugi de l'altra en un món estrany. La certesa d'aquesta vida que s'ha fet estranya farà que la Mary busqui refugi, cada cop més, en el seu interior; la Rose, en canvi, de manera sobtada, descobreix l'amor, i tot un món que li havia estat desconegut.

Tercer i últim títol que tanca la trilogia de la família Aubrey, «d'una dels gegants de la literatura anglesa del segle xx», segons The New Yorker.

«Un dels millors llibres del segle xx.» Alessandro Baricco

«Un autèntic gegant del seu moment, tant pel que va escriure com pel que va representar.» Vanity Fair

Sobre l'autor/a

Cicely Isabel Fairfield (Londres, 1892 - 1983) va ser novel·lista, periodista, crítica literària i autora de llibres de viatges. Es va donar a conèixer amb el pseudònim Rebecca West, el nom de la jove i rebel heroïna de Rosmersholm (1886), obra del dramaturg Henrik Ibsen. Coetània de Virginia Woolf i Doris Lessing, Rebecca West ha passat a la història com una dona inquieta, rebel i feminista. És considerada una de les millors escriptores del segle xx anglès.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×