GÈNERE: Narrativa curta
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 320
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887024
PREU: 19.13€ / 19.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Àngel Casas

L'agonia de Bakunin

Sinopsi

Àngel Casas, el gran cronista dels nostres dies.

Sis relats que compendien a la perfecció la mestria d'Àngel Casas. Amb la seva mirada característica sobre la realitat i els seus afers, l'autor endinsa el lector en un entramat de textos que fluctuen entre la irreverència més absoluta i la melangia, entre l'humor més negre i el lirisme.

Per aquestes pàgines transiten personatges excepcionals: Bakunin, un gos petaner capaç de fer esclatar Barcelona en flames, una rebel antisistema amb un dels hereus d'una de les grans fortunes de Barcelona; mossèn Tomàs i sor Deborah, fervents defensors de la resistència contra el celibat; un escriptor de novel·les policíaques assassinat al seu apartament quan estava a punt d'entregar el seu últim best-seller o un autor del tot incapaç d'escriure sobre personatges femenins, fins que un bon dia recorda una amiga que deia que creia que havia follat poc.

Sobre l'autor/a

Àngel Casas, periodista i escriptor barceloní d'àmplia i dilatada trajectòria, ha publicat els assajos Cuarenta y cinco revoluciones en España i L'esperit del vi, les novel·les Estamos en el aire, Fred als peus i L'home a qui se li precipitaven els esdeveniments, l'anecdotari Memòries d'altres, el cançoner esperpèntic ¿Nadal? No, gràcies i el llibre de relats Carta d'una desassossegada. Entre els seus múltiples guardons hi figuren dos premis Ondas, l'Antena d'Or, el premi Atlàntida, el Premi d'Honor a la Trajectòria al Festival Zoom 2017 i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×