Pàgina Catàleg Univers - Grup Enciclopèdia

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868451
PREU: 18.75€ / 19.5€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020


COMPRAR

Haru

Ja no necessito ser real

Sinopsi

Ja no necessito ser real és el llibre de la Haru i és una volta al món. És una història que parla del fil que ens uneix a totes i a tots, entre nosaltres i amb la vida.Després d'escriure Haru i Magōkoro, Flavia Company va comprendre que havia acabat aquell llarg llibre de molts títols que havia anat publicant des que va escriure el primer, Querida Nélida, als disset anys. Un llibre llarg i únic que comença i acaba amb una carta. Convençuda des de sempre que la literatura és un viatge sense retorn, va entendre que, igual que la terrissera es confon amb el fang i l'arquera amb l'arc i la fletxa, ella havia creuat a l'altra banda de la literatura i s'havia convertit en ficció. En un acte de coherència amb aquest canvi de perspectiva, va omplir una motxilla amb l'imprescindible i se'n va anar de viatge, fet que va originar el que potser sigui un dels principals i últims testimonis d'una volta al món dels nostres dies. Més tard, seria la Haru qui s'encarregaria d'escriure aquesta història, una història que arriba en el moment en què la Flavia ja no necessita ser real.

Desprendre's del nom, qüestionar l'autoria, convertir la ficció en realitat i la realitat en ficció. Esborrar les fronteres. Alquímia.

Sobre l'autor

La Haru es va donar a con¨¨ixer l'any 2016 de la m¨¤ de la seva creadora, Flavia Company. La seva vida es narra en la novel¡¤la que duu el seu nom. Al voltant de la Haru existeix una comunitat de persones unides per una mateixa manera de veure i pensar el m¨®n. Haru, la novel¡¤la, s'ha convertit en un fenomen que m¨¦s d'un lector ha comparat amb una b¨ªblia. La carta del pare de la Haru es va publicar amb el t¨ªtol de Mag¨­koro. Aquesta ¨¦s la primera novel¡¤la escrita des de la Haru.

També podria interessar-te

Púding de Nadal

Nancy Mitford\Jacobo Muñiz (il·lustr.)

Més informació


×